despre

Acest salon a luat fiinta in anul 2006 din  dorinta de a aduce un plus de valoare Onestiului, prin aparatura de ultima generatie achizitionata, prin produsele inalt calitativ utilizate, prin ambientul creat si nu in ultimul rand prin personalul calificat  care va sta la dispozitie oricand cu inalt profesionalism.

Din dorinta de a putea raspunde oricand intrebarilor dumneavoastra, in primul rand am investit in calificarea mea, putand spune cu mandrie ca sunt aproape (o persoana devotata si ambitioasa nu va termina niciodata de invatat, nu?) total pregatita sa vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Astfel ca, daca doriti remodelare corporala (LPG, ULTRATONE, Cavitatie, Radiofrecventa), un coafat, tuns, vopsit, manichiura, pedichiura, unghii tehnice cu gel, acryl, gel lac, tratamente faciale, stilizare sprancene cu tehnica de micropigmentare sau microblading, extensii de gene fir cu fir, machiaje de zi sau de seara, epilare de lunga durata cu metoda SHR, rejuvenare faciala cu tehnologia E-light… ei bine… ati nimerit unde trebuia !

Urmarindu-ne constant, veti fi informate in timp real de toate ofertele si reducerile salonului si veti putea sa  profitati din plin de ele !

Va asteptam cu drag !