Microdermabraziunea

Se realizeaza cu dischete abrazive, cu pulbere de diamant, hipoalergenice, ce asigura un mai bun control asupra peelingului realizat. Presiunea negativa este actionata simultan cu forta abraziva a dischetelor pentru a dubla eficienta exfolierii straturilor superficiale ale pielii.
Microdermabraziunea poate fi aplicata pentru toate tipurile de ten. Aceasta produce modificari subtile, fara a produce modificari de culoare sau cicatrizare, imbunatatind sau eliminand problemele superficiale ale tenului ca liniile fine, pielea tabacita, petele maronii sau de acnee. Cu toate acestea, nu are efect in cazul afectarilor profunde ca cicatrici, vergeturi, cheloide sau cicatrici profunde post-acnee.
In cazul microdermabraziunii recuperarea se face mult mai rapid; pielea se regenereaza total in 24 de ore. Este o procedura recomandata celor care nu-si pot lua zile libere de la serviciu.
Alt beneficiu: microdermabraziunea nu este o procedura chirurgicala. Prin urmare, nu exista riscurile asociate interventiilor chirurgicale minore ca dermabraziunea, unde se folosesc anestezice si exista sangerare.

BENEFICII:
– decongestioneaza zonele hipersensibile,
– regenerare celularaatenuarea ridurilor fine,
– imbunatatirea productiei de elastina si colagen,
– uniformizarea culorii tenului si eliminarea petelor de pigment,
– uniformizarea cicatricilor superficiale,
– reda luminozitatea si vitalitatea epidermei.

Pielea va capata un aspect mai tanar si neted la atingere, avand o stralucire proaspata, sanatoasa. Pentru rezultate optime, sunt necesare tratamente suplimentare (o data pe saptamana timp de mai multe saptamani). Pentru mentinerea rezultatelor, sunt necesare sedinte suplimentare.