Tratament cu oxigen hiperbaric

Aparatul ultraeficient de injectare a oxigenului oferă o terapie medicala de înfrumusețare fără ace sau durere, folosind oxigenul pentru a furniza elemente active în segmentele mai adânci ale pielii. Folosind, deci, și acidul uric boson sau serumul pe bază de oxigen. Aceste elemente active pot pătrunde în stratul mai profund al pielii pentru a ajunge la celulele epidermice, având o influență pozitivă asupra acestora.

Adoptând această tehnologie străină avansată, aparatul poate injecta oxigen pur în concentrație de 98% și esența activă nutrițională în profunzimea pielii la presiunea de 2 bari, ceea ce stimulează metabolismul celular și face ca epiderma să-și recapete imediat sănătatea, delicatețea și strălucirea, înflorind pur și simplu.

BENEFICII:

Beneficiile tratamentului cu oxigen hiperbaric:
ridurile se atenuează vizibil, obținându-se un efect de lifting facial;
ovalul feței este redefinit;
cicatricile superficiale se reduc și aspectul tenului
se uniformizează;
acneea este eliminată;
tenul se luminează și se tonifică;
petele pigmentare sunt reduse drastic;
vergeturile se atenuează;
cuperoza este eliminată;
„pungile”de sub ochi sunt eliminate;
elasticitatea tenului este redată;
densitatea rețelei de colagen este refăcută;
regenerarea celulară este accelerată;

1. Tratamentul de pulverizare a oxigenului: Folosim oxigenul, împreună cu substanțele active concentrate (serurile DERMEDICS) pentru a masa pielea cu oxigen pur și a trata astfel problemele pielii sensibile, dermatita neurotica, dermatita de contact, eczemele, petele sau simptomele de iritație ale pielii în urma expunerii la soare, etc.
2.Tratamentul de drenaj limfatic: Face circulația limfei și a sângelui ușoare, eliminând impuritățile și toxinele prin absorbție.
3.Tratamentul cu injectare de oxigen: Injectam oxigen pur și produsele de înfrumusețare special prescrise în profunzimea epidermei prin procedura fără ace de injectare a oxigenului. Această procedură întărește celulele, le crește rezistența, le elimină rezidurile cu ușurință și le stimulează metabolismul. Poate trata și îmbunătăți problemele cauzate de lipsa oxigenului, precum decolorarea sau înnegrirea pielii, ridurile, lăsarea epidermei, pigmentația exagerată sau alte probleme obișnuite ale pielii.