impachetari

Impachetari cu parafango, ciocofango si crema de termosudatie.

Impachetari cu benzi Thermo Frio Shock  

IDEALE IN TIMPUL VERII

Compactare inseamna reducerea numarului de centimetri, inca de la primele sedinte, prin efectul tratamentelor anticelulitice reci. Rezultatele sint spectaculoase, iar daca ti-ai propus sa faci remodelare, intr-un timp scurt, compactarea este solutia!
Modul de actiune a tratamentelor reci este simplu: prin racirea brusca a tesuturilor, organismul este determinat sa ÔÇťmunceascaÔÇŁ, pentru a-si regla temperatura. El comanda muschilor sa-si mareasca activitatea si, astfel, apare arderea rapida a caloriilor. Metabolismul si circulatia sanguina sint accelerate, ingredientii anticelulitici actioneaza si ei, depozitele de grasime si celulita fiind ÔÇťbombardateÔÇŁ din mai multe parti.
THERMO-FRIO-SHOCK – Cel mai nou tratament anticelulitic ┼či de sl─âbire rapid─â, cu bandaje elastice – o terapie simpl─â cu rezultate imediate
Cu efecte imediate, tratamentul compacteaz─â ┼úesutul, reduce celulita, tonific─â ┼či estompeaz─â vergeturile. Noutatea const─â ├«n faptul c─â terapia Thermo-Frio-Shock poate sa topeasc─â micro ┼či macronodulii celulitici ┼či adipo┼či.
Combina┼úia cald-rece, ├«n tratamentele corporale, este cea care ofer─â cea mai spectaculoas─â ┼či mai rapid─â compactare a ┼úesutului adipos. Pe de o parte, dilat─âm ┼či contract─âm, ├«ntr-un interval de timp foarte scurt, iar pe de alt─â parte, oblig─âm organismul s─â-┼či regleze rapid temperatura.

Asta ├«nseamn─â centimetri pierdu┼úi, pe de o parte, ┼či calorii consumate, pe de alta. ├Än cazul persoanelor cu un strat adipos ┼či celulitic mai mare, este firesc s─â existe o pierdere semnificativ─â de centimetri, ├«n circumferin┼ú─â, este normal s─â ob┼úii rezultate foarte bune. Dar, eficien┼úa unui produs anticelulitic ┼či slimming o po┼úi vedea, cel mai bine, pe o persoan─â normo-ponderal─â.
Te las pe tine, să descoperi eficienta tratamentului Thermo-Frio-Shock! Rezultatele sunt spectaculoase. Un astfel de tratament vă stă acum la dispoziţie.

Contraindicatii:

  • persoane cardiace;
  • persoane hipertensive;
  • femei insarcinate sau care alapteaza;
  • persoane cu ulcer varicos;
  • persoane cu rani deschise sau operatii recente (mai proaspete de 3 luni)

TRATAMENTUL POATE FI FACUT SI DE CATRE PERSOANELE CARE AU FRAGILITATE CAPILARA !!!