impachetari

Impachetari cu parafango, ciocofango si crema de termosudatie.

Impachetari cu benzi Thermo Frio Shock  

IDEALE IN TIMPUL VERII

Compactare inseamna reducerea numarului de centimetri, inca de la primele sedinte, prin efectul tratamentelor anticelulitice reci. Rezultatele sint spectaculoase, iar daca ti-ai propus sa faci remodelare, intr-un timp scurt, compactarea este solutia!
Modul de actiune a tratamentelor reci este simplu: prin racirea brusca a tesuturilor, organismul este determinat sa “munceasca”, pentru a-si regla temperatura. El comanda muschilor sa-si mareasca activitatea si, astfel, apare arderea rapida a caloriilor. Metabolismul si circulatia sanguina sint accelerate, ingredientii anticelulitici actioneaza si ei, depozitele de grasime si celulita fiind “bombardate” din mai multe parti.
THERMO-FRIO-SHOCK – Cel mai nou tratament anticelulitic şi de slăbire rapidă, cu bandaje elastice – o terapie simplă cu rezultate imediate
Cu efecte imediate, tratamentul compactează ţesutul, reduce celulita, tonifică şi estompează vergeturile. Noutatea constă în faptul că terapia Thermo-Frio-Shock poate sa topească micro şi macronodulii celulitici şi adipoşi.
Combinaţia cald-rece, în tratamentele corporale, este cea care oferă cea mai spectaculoasă şi mai rapidă compactare a ţesutului adipos. Pe de o parte, dilatăm şi contractăm, într-un interval de timp foarte scurt, iar pe de altă parte, obligăm organismul să-şi regleze rapid temperatura.

Asta înseamnă centimetri pierduţi, pe de o parte, şi calorii consumate, pe de alta. În cazul persoanelor cu un strat adipos şi celulitic mai mare, este firesc să existe o pierdere semnificativă de centimetri, în circumferinţă, este normal să obţii rezultate foarte bune. Dar, eficienţa unui produs anticelulitic şi slimming o poţi vedea, cel mai bine, pe o persoană normo-ponderală.
Te las pe tine, să descoperi eficienta tratamentului Thermo-Frio-Shock! Rezultatele sunt spectaculoase. Un astfel de tratament vă stă acum la dispoziţie.

Contraindicatii:

  • persoane cardiace;
  • persoane hipertensive;
  • femei insarcinate sau care alapteaza;
  • persoane cu ulcer varicos;
  • persoane cu rani deschise sau operatii recente (mai proaspete de 3 luni)

TRATAMENTUL POATE FI FACUT SI DE CATRE PERSOANELE CARE AU FRAGILITATE CAPILARA !!!