Dermapen MST Dermedics
DERMEDICSĀ® prezinta cel mai avansat sistem automatic de micro-ace cu un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica cat si prin introducerea ingredientelor active direct in straturile profunde ale pielii, efect de reducerea vergeturilor si a cicatricilor, precum si pentru terapii ale scalpului = MSTā„¢ (Meso SkinTherapy).
MSTā„¢ by DERMEDICSĀ® se ridica la nivelul cerintelor pietii mondiale de beauty prin asocierea cu mezoterapia cu micro-ace si care se poate utiliza cu seria de seruri MESO by DERMEDICSĀ®.
MSTā„¢ by DERMEDICSĀ® se utilizeaza doar cu ace sterile si de unica folosinta (cartuse), care sunt create special pentru diferite zone ale pielii:
ā€¢ Zona ochilor si a buzelor: MESO-NANO1 – ā–  3×3 mm / din cristal de siliciu / dimensiune: 0.15 mm x 100 ace
ā€¢ Zona fetei: MESO NANO2 – Ƙ 8 mm / din otel inoxidabil / dimensiune: 0.15 mm x 118 ace
ā€¢ Zona fetei si a corpului: MESO-UNI12 – Ƙ 6 mm / din otel inoxidabil / dimensiune: 3 mm x 12 ace
MSTā„¢ by DERMEDICSĀ® lucreaza cu 6 nivele de viteza si impreuna cu MESO-UNI12 (uz professional doar) poate penetra straturile pielii pana la o adancime de la 0.25mm pana la 3 mm.
DermaPen este un tratament avansat si inovator al pielii,
BENEFICII
Tratamentul cu acest aparat inovator reduce ridurile si cutele fine, reduce dimensiunea porilor, ajuta la indepartarea cicatricilor lasate de acne, reduce petele hiper si hipopigmentare si imbunatateste aspectul inestetic al vergeturilor.
Aceste beneficii se obtin datorita capacitatii pielii de a se vindeca dupa un traumatism indus, prin inlocuirea tesutului lezat cu unul nou, sanatos. Nivelul de patrundere al acelor se adapteaza in functie de zona tratata si de afectiunile cutanate, intre 0.025 mm si 2,5mm. Tratamentul poate fi aplicat si la nivelul zonelor mai sensibile (conturul ochilor, al nasului si al buzelor).
Procedura se efectueaza dupa aplicarea prealabila a unei creme anestezice, efectul analgezic fiind completat de vibratia acelor, ce ajuta la diminuarea senzatiilor neplacute din timpul tratamentului.
Dupa procedura, tenul are un aspect roz-rosu , care se amelioreaza semnificativ in urmatoarele ore. Pot aparea senzatie de usturime si uscaciune, pielea fiind mai sensibila in urmatoarele zile. Nu se recomanda expunerea la razele ultraviolete in zilele dupa efectuarea procedurii.
Un mare avantaj al DermaPen-ului este ca poate fi folosit la nivel facial si in zone sensibile precum ochii, conturul nasului sau al buzelor.
PROCEDURA
Aparatul actioneaza prin efectuarea de mii de micro-intepaturi la nivelul pielii favorizand patrunderea substantelor active in derm pentru a stimula producerea de colagen propriu si restructurarea pielii.
DermaPen dispune de o functie de vibratie pentru reducerea pana la eliminarea senzatiilor neplacute. O sedinta de tratament dureaza aproximativ 25 minute.
In functie de zona tratata si de complexitatea tratamentului, numarul de sedinte poate varia intre 3 si 6 (efectele pot fi observate de la prima sedinta dar este nevoie de minim 3 sedinte pentru a obtine rezultatul dorit; procesul de colagenogeneza va continua pana la 24 de luni dupa tratament), si se efectueaza la un interval de 2-8 saptamani. Dupa terminarea sedintelor, efectele benefice continua sa se accentueze in urmatoarele luni.
Rezultate – piele intinsa, neteda, textura uniforma, aspect mai luminos, usor efect de lifting si de reintinerire a pielii, reduce ridurile si cutele fine, reduce porii si ajuta la indepartarea cheloidelor si a cicatricilor lasate de acnee.
Permite absorbirea eficienta, la nivelul profund al dermului, a serurilor pe baza de acid hialuronic, vitamina C sau alte substante active. Absorbirea la nivelul profund al dermului favorizeaza producerea de colagen nou.
In combinatie cu serurile concentrate de la Dermedics se obtin cele mai bune rezultate, pe termen lung.