lpg

LPG Cellu M6 este liderul mondial, studiile aratand ca este aparatul cu cele mai bune rezultate chiar si in cazul celulitei fibroase, folosind tehnologie inalta, brevetata exlusiv de LPG. In plus, este prezent in 95 de tari, iar statistica spune ca din 1986, cand a fost lansat in Franta, in lume au fost tratati cu LPG Cellu M6 10 milioane de pacienti, vedetele internationale apeland la el pentru siluetele conturate pe care le invidiem atat de mult.

Lipomassage LPG

Aceasta este unica metoda atestata medical, nechirurgicala, neinvaziva, care produce un masaj profund al tesutului adipos subcutanat ,adipocitele si receptorii lor celulari recapata acces la mediatorii sanguini, care faciliteaza lipoliza, facilitand mai departe subtierea lipodermului concomitent cu reajustarea siluetei.

Trateaza eficient toate tipurile de celulita: celulita compacta, fibroasa , moale cu retentie de apa, dureroasa, noua, aparuta dupa sarcina, etc.

Pe langa efectele spectaculoase asupra celulitei, Lipo M 6 este reglatorul metabolismului, elimina starea de stres, ajuta pielea sa se tonifice, remodeleze, sa isi recapete elasticitatea si conturul.

123

Lipo M6 are programe speciale de modelare, conturare, fermitate si drenaj limfatic.Toate aceste programe se vor combina in cursul sedintelor de tratament , pentru ca in final sa puteti elimina grasimea din zonele din care nu ati mai fi sperat vreodata ca va disparea.

Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod de viata, ca pe un lucru esential pentru sanatatea noastra si nu in ultimul rand pentru aspectul nostru.

Pentru mai multe detalii despre tehnica Lipo M6, vizitati site-ul international www.lipomassage.com.

Contraindicatii:
– persoanelor care iau anticoagulante, care sunt sub tratament pentru boli circulatorii sau vasculare sistemice
– persoanelor cu cancer activ, cu boli infectioase progresive, diabet sau SIDA.
– persoanelor insarcinate.