bronzare

Solutie Bronzare Organica
Solutie de bronzare cu DHA pentru bronzare fara UV.
Bronzare Organica – metoda 100% sigura!
Singura solutie de bronzare cu DHA din Romania care nu lasa pete!
Tehnica de bronzare organica/ bronzare cu DHA e simpla: in doar 5 minute, aproximativ 75 ml de solutie de bronzare cu DHA se pulverizeaza dupa o metoda speciala pe corp, nefiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la o culoare evidenta. Este suficient sa apelezi la bronzarea organica / bronzare cu DHA o singura data si vei obtine aspectul a doua saptamani de plaja pe o insula exotica.
Bronzul dureaza 7-9 zile si are un aspect sanatos si luminos. Rezultatul: o culoare uniforma, in nuanta exotica, intensa, radianta.

  • Conditii pentru un bronz uniform:
  • Pielea sa fie perfect curata. Pentru uniformizarea texturii pielii, se va folosi exfoliant acasa cu maxim 24 de ore inainte sau la salon, inainte de efectuarea sedintei de bronzare.
  • clienta nu va folosi machiaj, crema de corp, parfum sau deodorant inainte de sedinta de bronzare.
  • Solutia de bronzare cu DHA este o solutie de bronzare organica ce necesita timp de maturizare. Bronzarea profunda a pielii se observa dupa aproximativ 8 ore de la sedinta. Clienta nu va face dus / baie inainte de minim 8 ore pentru a asigura mentinerea bronzului si nici nu va folosi in acest timp haine stramte (inclusiv incaltaminte – se recomanda sandale usoare sau slapi).