academie

Academie Scientifique de Beaute este o campanie dinamica, produsele fiind distribuite exclusiv in saloane de infrumsetare si spa-uri, in peste 8000 de saloane in peste 62 de tari .
Laboratoarele de cercetare au dezvoltat formule performante si ingredienti exclusivi fiind permanent in cautarea tineretii, oferid o forma foarte completa de produse si tratamente cosmetice, folosind protocoale experte pentru a raspunde tuturor necesitatilor si a trata orice tip de ten. Garantia eficientei si a performantei este consecinta selectionarii celor mai puri ingredienti pentru produsele de ingrijire.
Cercetatorii aceste game de produse au fost primii care au introdus in produsele de ingrijire profesionale: COLAGENUL, ALOE VERA, produsele cu PROTECTIE SOLARA, care ulterior au fost preluate si de alti producatori de produse cosmetice.
In anul 1969, a fost lansata gama HYPOSENSIBLE care trateaza orice problema a tenului dar si SENSIBILITATEA. Aceasta gama contine substante compatibile cu pielea si ca au efect regenerarea celulara si cresterea IMUNITATII pielii. Produsele Academie au concentratie mare de produsi activi, texturile cremelor sunt foarte placute, au mirosuri fine si induc o stare de bine si confort.
In urma tratamentelor specializate, clientele obtin rezultatele pe care si le doresc, Academie avand solutii de tratare a tuturor obiectivelor legate de frumusetea si sanatate a pielii.

 Site oficial BDR
www.AcademieBeaute.com