makeup

Aştepţi cu nerăbdare noaptea de Revelion, în care plănuieşti să te distrezi la maximum? Ca să te simţi cu totul senzaţional, trebuie să arăţi pe măsură, iar în acest caz, machiajul este asul tău din mânecă.

Dacă participi la o petrecere între prieteni, foarte relaxată şi chiar dezinvoltă, lasă-te dusă de val şi încearcă un machiaj inedit, îndrăzneţ. Optează pentru culori puternice, fardul metalizat, genele false sau rujul în culori deosebite.

Pentru petrecerile ceva mai formale, machiajul tău trebuie adaptat ţinutei şi trebuie, de asemenea, să fie elegant, ceva mai discret şi totuşi sexy. Alege rujul roşu, stilul smoky eyes, fardurile sidefate sunt opţiunile perfecte.

In consecinta, indiferent de evenimentul la care trebuie sa participi, machiajul este esential si singurul in masura sa te scoata din anonimat.

Pentru tine am ales doar marci profesionale, de renume, cu rezistenta garantata 24 de ore, culori stralucitoare, mate sau sifefate, soft sau puternice, gene fir cu fir, smoc sau banda, ne-am gandit la toate detaliile, toate in masura sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi !