maria

De peste 50 de ani, MARIA GALLANDĀ se dedica unei misiuni aparte: armonizarea frumusetii interioare cu cea exterioara.

Maria Galland, marea doamna a Frantei, considera ca pielea este ā€žun mozaic de necesitati dintre cele mai diverseā€œ, a carei frumusete trebuie pastrata cu o ingrijire personalizata pentru fiecare femeie.

Produsele MARIA GALLANDĀ nu pot fi gasite oriunde, ci doar in saloanele partenere Ā si in anumite hoteluri si spa-uri selectionate. Produsele de ingrijire adecvate pot fi achizitionate numai acolo unde se efectueaza tratamentele. Astfel, MARIA GALLANDĀ este una dintreĀ cele mai selective marci in industria produselor destinate saloanelor cosmetice.

In momentul de fata, filosofia sa de ingrijire cosmetica individualizata este promovata si dezvoltata in peste 40 de tari, 10.000 de saloane si 400 de hoteluri de lux, printr-un sortiment de produse de calitateĀ superioara, concepte de tratament unice si un puternic spirit inovator.

Conceptele Maria Galland de tratament sunt adaptate necesitatilor individuale ale clientilor, iar principalele instrumente care se folosesc sunt mainile. Acolo unde altii apeleaza la aparatura si tehnologii, la Maria Galland se folosesc abilitatile si sensibilitatea manuala a esteticienelor. Numai contactul personal creeaza un sentiment de siguranta si incredere. Respectul pentru personalitatea clientilor Ā este criteriul pe care se intemeiaza orice tratament cosmetic. Credem in eficienta deosebita a mastilor si tratamentelor Maria Galland, care au la baza cele mai avansate descoperiri ale stiintei si cercetarii.